32 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
17-7-2021 22:16:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een top service, heb het gevoel of ik een Ferrari heb gekocht, zoveel aandacht en meedenkend, dit geb ik nog nooit meegemaakt. Een dikke vette 10+
14-7-2021 08:35:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super service en zeer klant vriendelijk! Ik ben helemaal gelukkig met mijn Fiat 500...heel fijn speelgoed!
28-6-2021 13:15:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Fijn advies gekregen voor de aanschaf van mijn “nieuwe” auto. Bedrijf geeft veel vertrouwen, en houdt zich aan de gemaakte afspraken.
25-5-2021 22:30:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Neemt uitgebreid de tijd, geen typische autoverkoper maar Emre is iemand die vooral gaat voor een tevreden klant. Hierin gaat hij ver. Klein mankement na de koop is netjes opgelost. Zeker een aanrader. Gaan veel plezier hebben van deze 500c.
28-4-2021 22:12:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Enorm fijn, kundig en zeer vriendelijk geholpen met de aankoop van een fiat 500C. Alles vlot en naar tevredenheid geregeld. Ik ben er blij mee. Een echte aanrader Groet Anja
27-1-2021 08:44:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Direct bij het eerste telefonische contact al een goed gevoel. Vriendelijk en alle tijd. Wegen Corona niet in de showroom geweest maar op andere locatie een afspraak gemaakt voor proefrit. Hier wederom alle tijd. Uiteindelijk een pareltje gekocht. ( Fiat 500) Deze een week later ook weer op locatie opgehaald. Tot nu toe zeer tevreden en met vragen altijd bereikbaar. Dat kopje koffie kom ik nog wel een keer halen zodat ik de showroom ook nog even kan bewonderen ;-)
1-12-2020 12:41:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij zijn erg goed te spreken over de prettige manier waarop wij door Emre van Auto Talhout zijn ontvangen en de fijne wijze waarop er zaken werd gedaan. De Mini Countryman die wij bij hem kochten is prachtig en mijn vrouw is er erg blij mee. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
14-11-2020 09:32:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Duidelijk info over de auto, vriendelijk personeel. Echt een aanrader !
3-11-2020 19:38:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Heel prettig geholpen, er werd alle tijd voor je genomen, waardoor je er je op je gamak voelde en alles kon vragen en ik kreeg overal duidelijk antwoord op. Vandaag mijn Fiat 500 opgehaald en heb er een goed gevoel bij en ben tot nu toe zeer tevreden.
5-9-2020 12:48:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Mooie Fiat 500 gekocht voor mijn vrouw. Na een weekje konden we 'm in glimmende staat ophalen. Ze is er tot heden erg blij mee. Wij zijn tevreden!
3-9-2020 12:52:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Leuk aanbod, goede koffie, en een glimlach! ;) Aanrader!
20-8-2020 12:41:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben een mooie Fiat 500 gekocht bij dit bedrijf. Leuke ervaring en erg goede geholpen. Emre is een echte 500 liefhebber en kan er alles over vertellen. Veel succes met je bedrijf en wie weet tot de volgende keer. Groet Jeffrey & Manon
11-8-2020 14:55:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Na tijdje zoeken, zijn wij, ik en mijn man een fiat 500 tegengekomen die wij mooi vonden.... Eerste telefoongesprek met Emre was al heel erg prettig! Wij besloten naar Vaassen te rijden, het leek ons waard deze auto bedrijf te bezoeken en deze auto te bekijken. Toen wij aankwamen zagen wij de sympathieke eigenaar, die best snel ons vertrouwen won! Hij is zelfs langer open gebleven omdat wij halfuur later kwamen! Alle vragen heeft hij netjes en deskundig beantwoord! Zonder een proefrit te rijden, hebben wij besloten deze auto aan te schaffen! Dat doen wij normaal niet snel:) Emre is heel professioneel en zet geen druk op! Heel erg bedankt nogmaals en veel succes met je zaak! Wij komen zeker terug!
27-7-2020 21:06:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Beste Emre, super bedankt voor jouw service , kennis en je vriendelijkheid! Alleen maar lof over de manier waarop je ons geholpen hebt en hoe mooi je de fiat 500 in je showroom hebt staan! Inmiddels rij ik alleen nog maar met een hele grote glimlach rond in mijn mooie fiat 500??
26-7-2020 09:20:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Beste Emre, we hebben bij jou een fiat 500 gekocht voor mijn vrouw en het voelde direct goed. Service die een klant wil krijgen als klant met een goed advies erbij. Tevens ook gewoon een goed en gezellig gesprek en zeker niet ff snel een auto verkopen. Je gaf ons een vertrouwd gevoel en dat is veel waard. No nonsens en doen wat je beloofd, ga zeker zo door en we blijven zeker een klant bij je en we sturen vrienden en family door naar Vaassen nogmaals thnx
26-7-2020 06:45:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een bedrijf / eigenaar wat denkt met de klant mee ,en wat de klant een goed gevoel geeft dit is hoe wij een auto willen kopen bij een garage. Bij binnenkomst al direct goed gevoel, mijn vrouw is direct geslaagd voor een fiat 500 waar ze direct verliefd op was. Top afspraken gemaakt en afgeleverd zoals het moet zijn. Emre dank voor deze ervaring en we zullen je naam zeker noemen bij fam en vrienden die een andere auto zoeken.
11-7-2020 16:09:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs een andere auto gekocht bij auto talhout. Zeer tevreden over de service. Zou dit bedrijf zeker aanraden als je een auto wilt kopen.
15-6-2020 18:53:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Beste Emre, Nogmaals dank voor de fijne service! Vandaag met veel plezier mijn auto opgehaald en wat een heerlijke auto! Op naar veel veilige kilometers. Ik raad men zeker aan om hier een auto te kopen. Het overleg gaat prettig en je hebt rustig de tijd om iets moois uit te zoeken . Ik kom hier zeker terug. Succes met je bedrijf Groetjes Joyce breden.
6-6-2020 15:47:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Via I-net de auto gevonden , zag er veel belovend uit. Nagevraagd per app of het een Niet rokers auto betrof. Binnen zeer korte tijd positief antwoord retour gekregen. Helaas moesten we nog werken in het weekend. Op maandag gebeld of de auto nog beschikbaar was. Bleek zo te zijn dus op naar Vaassen. De auto in alle rust kunnen bekijken en een proefritje kunnen maken in de mooie omgeving. De uitspraak wat ik verkoop moet goed zijn heeft Emre meer dan waar gemaakt. Ook toen we na een week een kleine tegenvaller hadden heeft hij dit onderstreept. Na telefonisch contact uitgelegd waarom ik niet naar Vaassen kon komen , stuur de rekening maar op dan vergoed ik de kosten ! Top ! Emre , mocht de huidige auto aan vervanging toe zijn , jullie site wordt zeker als een vd eerste bekeken !
22-4-2020 20:40:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag onze bmw opgehaald Alles verliep zoals afgesproken en niks was te gek. Alles lof voor Emre een keurige verkoper met een passie voor auto’s die ons geweldig heeft geholpen. Ik raad auto talhout zeker aan en komen in de toekomst zeker terug. Nu eerst genieten van onze aanwinst, namens Didier en Ilse heel er bedankt!
22-4-2020 10:18:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij zagen een zeer nette mini cooper automaat op internet staan even een belletje gepleegd over inruil mogelijkheden en alles was gergeld. Wij vrijdags kijken voor de auto en wat goed meneer hartstikke vriendelijk en goede service. Stukje met de auto gereden en het was perfect mooi uiterlijk en goede bak. Wij willen auto talhout voor bedanken voor de goede services.

Onze reactie:
Hallo Derk, dank voor het delen van je ervaring. Veel rijplezier gewenst!
9-4-2020 13:32:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Eind 2019 onze Audi A3 (Tweedehands) gekocht bij Auto Talhout. Het oosten van Nederland bekend om hun eerlijkere mensen en vandaar dat wij besloten vanuit Rotterdam naar Vaassen te rijden om de auto te bezichtigen en aan te schaffen. Wij zijn ontzettend vriendelijk ontvangen en behandeld en de eigenaar staat daadwerkelijk achter zijn uitspraak: 'Wat ik verkoop moet gewoon goed zijn'. Dit heeft de eigenaar helemaal waar kunnen maken toen, na een kleine maand na aankoop, er toch iets mis bleek te zijn in de motor van de auto en er een lampje begon te branden. Na het bellen met de eigenaar heeft hij direct alles op alles gezet om zo snel en makkelijk mogelijk de diagnose te kunnen stellen en vervolgens het onderdeel (voor ons kostenloos) te kunnen vervangen. Wat een ontzettende opluchting en top service! Ik raad Auto Talhout van harte aan en zal hier zeker terug komen!

Onze reactie:
Hallo Thomas, dank voor het delen van jullie ervaring. Veel rijplezier gewenst!
23-3-2020 20:29:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede communicatie, klantvriendelijk, auto perfect afgeleverd.

Onze reactie:
Fijn zaken gedaan te hebben!
20-2-2020 16:47:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuk bedrijf met sympathieke heren.

Onze reactie:
Dank voor het compliment Pieter!
7-11-2019 16:35:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
vorige week hebben mijn man en ik hier een auto gekocht. deze mensen hebben ons goed geholpen en zijn erg vriendelijk. veel succes met de verkopen. groeten van joke en hans.

Onze reactie:
Hallo meneer en mevrouw Middelink, dank voor het delen van jullie ervaring. Veel rijplezier gewenst!
22-10-2019 13:00:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fijne communicatie, eerlijk naar ons toe! Tevreden klanten.

Onze reactie:
Fijn zaken gedaan te hebben!
11-10-2019 15:36:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Hierbij mijn complimenten aan dit bedrijf. Zeer vriendelijk en meedenkend. Afspraken worden duidelijk op papier gezet, en worden ook allemaal nagekomen. Ik heb even gewacht met het schrijven van een review, maar ik ben na 5 maanden nog steeds tevreden over zowel de auto als het bedrijf. Ga zo door!

Onze reactie:
Hallo meneer Vries, Dank voor uw review. Wordt erg gewaardeerd door ons! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Emre Auto Talhout
11-10-2019 15:35:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Vriendelijk personeel Goede kennis van zaken

Onze reactie:
Veel rijplezier gewenst Leon!
11-10-2019 15:34:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Deskundigheid
8
Fijne garage. goede auto's staan.

Onze reactie:
Dank voor de mooie review! ;)
11-10-2019 15:33:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Hier laatst een auto gekocht. De service is uitstekend. Alle afspraken zijn nagekomen, en zelfs de radio, die er niet in zat, is later nog opgestuurd. Van mij dus 5 sterren. Keep up the good work!

Onze reactie:
Hi Sander, dank voor de mooie woorden. Jullie ook bedankt voor het zaken doen, en graag tot een volgende keer ;)
11-10-2019 15:31:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Enkele weken geleden heb ik hier een Kia Picanto gekocht, na de APK waarbij netjes alle eventuele mankementen werden verholpen, kon ik hem al vrij snel ophalen. De service bij Auto Talhout is uitstekend, eerlijk en vriendelijk. Ik zou iedereen Auto Talhout aanraden??

Onze reactie:
Dank voor je reactie! Veel rijplezier!
11-10-2019 15:28:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Mijn vrouw en ik zijn zeer te spreken over de werkwijze van deze jonge eigenaar. Vanaf het eerste telefoongesprek al zeer vriendelijk antwoord gegeven op alle vragen, wat uitnodigend was om Auto Talhout te bezoeken. Eenmaal aangekomen netjes ontvangen met een (lekkere) kop koffie en koekje. Wij hebben op ons gemak de auto kunnen bekijken in de showroom, zonder tijdsdruk. Dit is ook zo met de proefrit geweest. We hebben de auto zowel in de stad als op de snelweg geprobeerd. Een detail, maar ook fijn dat er voldoende brandstof zit voor een fatsoenlijke proefrit. Dit hebben wij elders nog wel eens anders ervaren. Bij terugkomst waren mijn vrouw en ik onder de indruk van de auto, maar ook de werkwijze van deze eigenaar. De mogelijkheden besproken, afgesproken en aanbetaald. Een week later konden wij de auto ophalen, en deze stond precies klaar volgens afspraak. Wij rijden er nu een kleine maand in en de auto bevalt goed. Omdat wij los van de auto ook tevreden zijn over de werkwijze, zal ik indien een volgende auto niet tussen het aanbod zit, zeker een aanvraag doen tot een zoekopdracht. Wij zouden zeggen, ga zo door op deze manier, en wie weet tot ziens. Groeten van Pieter en Priscilla Dijkhuizen uit Lelystad.

Onze reactie:
Hallo Pieter en Priscilla, Super om jullie ervaring te lezen! Ik ben blij dat ik jullie goed heb kunnen helpen. Ik zie jullie heel graag weer over een periode terug als ik jullie kan voorzien van een andere auto. Heel veel rijplezier! Emre Auto Talhout